Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
  • 22260 22322
  • 6947 434 235
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κρυστάλλωση

Κρυστάλλωση

Είναι φυσικό φαινόμενο το οποίο δεν σχετίζεται με την ποιότητα του μελιού και δεν προξενεί καμία αλλαγή στην διαιτητική του αξία.

Το κρυσταλλωμένο μέλι ρευστοποιείται αν τοποθετηθεί σε ζεστό νερό. (μπεν-μαρί)


© 2024 Melissospito. All Rights Reserved.