Συστατικά συνταγής
• φύλλο για πίτα (το λεπτό)
• 250 γρ. λεπτό κομμάτι μανούρι (ή ένα λεπτό κομμάτι φέτα σκληρή και πικάντικη)
• 4 κουταλιές της σούπας μέλι
• 2 χούφτες σουσάμι
Περιγραφή συνταγής
Αλείφουμε το τυρί με το μέλι και πασπαλίζουμε με μπόλικο σουσάμι.
Το ρίχνουμε σε καυτό λάδι για μισό λεπτό περίπου...(προσέχουμε όμως να μην διαλυθεί).
Το βγάζουμε με τρυπητό, το στραγγίζουμε και το τοποθετούμε πάνω στο φύλλο.
Τυλίγουμε το τυρί με το φύλλο έτσι ώστε να πάρει σχήμα φακέλου.
Κατόπιν, το ρίχνουμε σε καυτό λάδι και το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσει η πίτα.
Μετά τη βγάζουμε με σπάτουλα από το τηγάνι, τη στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και εν συνεχεία την αλείφουμε με το υπόλοιπο μέλι.
Στο τέλος πασπαλίζουμε την πίτα με μπόλικο σουσάμι.